Solkomfort logo
Solkomfort logoBOKA GRATIS HEMBESÖK

Crawford Smart 42

Prisvinnaren

Takskjutporten Smart gör vad den ska– och det gör den på ett bra sätt. Takskjutporten Smart är utrustad med 42 mm tjocka paneler och kullagrade rullar, vilket säkerställer hög värmeisolering och tyst portdrift. Med många anpassningsmöjligheter passar garageporten alltid bra in i ditt hem.

Sektion med fingerklämskydd

Vårt fingerskydd bidrar till att förebygga fingerskador. Panelerna är ergonomiskt utformade så att även om du rör vid panelernas böjliga område när porten rör sig kommer dina fingrar att pressas ut, vilket säkerställer driftsäkerhet.

Motordrift

Våra motordrivna portar är utrustade med automatisk hinderavkänning för extra säkerhet och trygghet. Samtliga av våra portar har genomgått tester och godkänts av RISE (Research Institutes of Sweden).

42 mm isolerade paneler.

De 42 mm tjocka isolerade panelerna säkerställer hög stabilitet och optimal värmeisolering, vilket inte bara sparar energi utan även pengar. För en portstorlek på 5000 x 2250 mm uppnår vi ett imponerande U-värde på endast 1,02K – något vi är stolta över.

Garanti information

Vi erbjuder 10 års tillverkningsgaranti på alla portkomponenter, inklusive slitagedelar som löprullar, fjädrar, gångjärn och även portytan. För detaljerade garantivillkor, Se våra garantiuppgifter