Solkomfort logo
Solkomfort logoBOKA GRATIS HEMBESÖK

Crawford Superior 42

Takskjutport Superior

Superior takskjutport erbjuder kompromisslös säkerhet: De helt täckta dragfjäderlådorna och styrskenorna är unika på marknaden! Den höga stabiliteten och ett brett utbud av tillval som exempelvis den ventilerade bottentätningen som förhindrar mögelbildning , men även andra tillbehör och designvariationer gör porten unik i sin klass. 

Teknik

De helt täckta fjäderspänningsboxarna löper längs takskenorna och är utom räckhåll. Det flerfjädrande systemet håller porten på plats hela tiden.

Sektion med fingerklämskydd

Vårt fingerskydd bidrar till att förebygga fingerskador. Panelerna är ergonomiskt utformade så att även om du rör vid panelernas böjliga område när porten rör sig kommer dina fingrar att pressas ut, vilket säkerställer driftsäkerhet.

Motordrift

Våra motordrivna portar är utrustade med automatisk hinderavkänning för extra säkerhet och trygghet. Samtliga av våra portar har genomgått tester och godkänts av RISE (Research Institutes of Sweden).

42 mm isolerade paneler.

De 42 mm tjocka isolerade panelerna säkerställer hög stabilitet och optimal värmeisolering, vilket inte bara sparar energi utan även pengar. För en portstorlek på 5000 x 2250 mm uppnår vi ett imponerande U-värde på endast 1,02K – något vi är stolta över.

Garanti information

Vi erbjuder 10 års tillverkningsgaranti på alla portkomponenter, inklusive slitagedelar som löprullar, fjädrar, gångjärn och även portytan. För detaljerade garantivillkor, Se våra garantiuppgifter